Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea este gratuita pentru orice produs comandat de pe magazinul "exclusivebride.ro".

Livrarea pe teritoriul României se face de către Curier, la Domiciliul Clientului, de regulă în 24 de ore de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinatie după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală. În cazul unei Forțe Majore, livrarea poate întârzia.

Toate produsele de pe site-ul "exclusivebride.ro" se afla pe stoc si se livreaza in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Fiind importatori directi ai brandului ENZOANI produsele din aceasta gama se pot achizitiona si pe comanda personalizata, cu alte dimensiuni. Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu echipa noastra la tel. 0751 145 458 sau prin email la adresa office@exclusivebride.ro.

Plata produselor comandate de pe site-ul "exclusivebride.ro" se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Kron-Tech-Serv SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul "exclusivebride.ro" si achitate cu cardul sunt procesate de catre euplatesc.ro.

SCHIMBAREA PRODUSELOR 

În cazul în care doriți schimbarea unui produs, este necesar să ne anunțați în prealabil prin telefon la numarul 0751 145 458 sau prin e-mail office@exclusivebride.ro.

Dumneavoastră ne trimiteți prin curier produsul, iar noi vom trimite GRATUIT* coletul catre dumneavoastră.


Puteți schimba produsele achiziționate de pe website-ul www.exclusivebride.ro în termen de zece (10) zile calendaristice de la primirea lor.

IMPORTANT! * Dacă trimiteți produsele pentru schimb prin altă companie de curierat decât cea prin care ați primit comanda sau prin Poșta Română, costul taxelor de transport este suportat de către dumneavoastră. Schimbul este gratuit numai dacă este efectuat prin compania de curierat cu care avem contract.

La primul schimb de produse, transportul este gratuit (în condițiile de mai sus). În cazul în care se schimbă de două ori produsul, transportul este suportat de client.

Schimbarea produselor se face atunci când următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

• Produsele sa nu prezinte semne de deteriorare, rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate, sa nu fie fortate la proba cu cusaturi rarite sau descusute, sa nu fi fost spalate si sa nu aiba miros de detergent sau sapun.
• Starea produsului trebuie sa fie aceeași pe care a avut-o la momentul achiziției
• Eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neuzate și cu toate documentele originale. 
• Conform legislației în vigoare, nu sunteți obligat să returnați produsul în ambalajul original.

Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece "exclusivebride.ro" nu acceptă schimbarea produselor decât în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră.

Produsul trebuie să ajungă la adresa  Bd. Timisoara, nr. 119, sector 6, Bucuresti, în termen de 10 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda.

Dacă schimbați mai multe produse din aceeași comandă, acestea trebuie să fie trimise într-un singur colet: "exclusivebride.ro" nu poate accepta colete multiple pentru o singură comandă înregistrată.

Livrarea se va face prin intermediul metodei de transport dorite (curierat privat, transport personal, prin poștă etc). În cazul în care trimiteți coletul prin poștă, vă rugăm să bifați căsuța "LIVRARE LA DESTINATAR".

IMPORTANT! Nu acceptăm coletele trimise cu plata ramburs, deoarece trebuie să verificăm starea produselor returnate înainte de a vi le schimba.

S.C. Kron-Tech-Serv S.R.L. nu se obligă să plătească pentru orice colet trimis la adresa sa.

Dacă una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, "exclusivebride.ro" nu va accepta schimbul, iar în cazul schimbului prin curier, coletul va fi trimis înapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.

După ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile să fie îndeplinite, veți primi un e-mail de confirmare a rambursului.

În cazul în care între produsul achiziționat inițial și cel cu care vreți sa-l schimbați există o diferență de preț, va trebui să ne CONTACTAȚI în prealabil pentru a stabili metoda de plată sau metoda de restituire.

Timpul de schimbare a produsului nu va depăși 30 de zile de la data returnării.

 

RETURUL (CU RAMBURSAREA VALORII)

În cazul în care doriți contravaloarea unui produs, este necesar să ne anunțați în prealabil prin telefon la numarul 0751 145 458 sau prin e-mail office@exclusivebride.ro.


Puteți returna produsele achiziționate de pe website-ul www.exclusivebride.ro, în termen de paisprezece (14) zile calendaristice de la primirea lor.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci când următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

• Produsele sa nu prezinte semne de deteriorare, rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate, sa nu fie fortate la proba cu cusaturi rarite sau descusute, sa nu fi fost spalate si sa nu aiba miros de detergent sau sapun.
• Starea produsului trebuie sa fie aceeași pe care a avut-o la momentul achiziției
• Eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neuzate și cu toate documentele originale. 
• Conform legislației în vigoare, nu sunteți obligat să returnați produsul în ambalajul original.

Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece "exclusivebride.ro" nu acceptă rambursarea produselor decât în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră.

Produsul trebuie să ajungă la adresa Bd. Timisoara, nr. 119, sector 6, Bucuresti,  în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda.

Dacă returnați mai multe produse din aceeași comandă, acestea trebuie să fie trimise într-un singur colet: "exclusivebride.ro" nu poate accepta colete multiple pentru o singură comandă înregistrată.

Livrarea se va face prin intermediul metodei de transport dorite (curierat privat, transport personal, prin poștă etc). 

În cazul în care trimiteți coletul prin poștă, vă rugăm să bifați căsuța "LIVRARE LA DESTINATAR".

IMPORTANT! Nu acceptăm coletele trimise cu plata ramburs, deoarece trebuie să verificăm starea produselor returnate înainte de a vă înapoia contravaloarea acestora.

S.C. Kron-Tech-Serv S.R.L. nu se obligă să plătească pentru orice colet trimis la adresa sa.

Dacă una dintre aceste condiții nu este îndeplinită, "exclusivebride.ro" nu va accepta returul, iar în cazul returului prin curier, coletul va fi trimis înapoi, iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră.

După ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile să fie îndeplinite, veți primi un e-mail de confirmare a rambursului.

Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar sau prin mandat poștal (în cazul în care nu aveți cont bancar), numai în contul persoanei care a plasat comanda.

Timpul de rambursare poate depinde, acolo unde este cazul, de politicile companiei unde aveți cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depăși 14 zile de la data returnării.


OBLIGAȚIILE CONSUMATORULUI ÎN CADRUL RETRAGERII (conform OUG 34/2014, Art. 14): http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf


Recent vizualizate

Nu exista produse