Despre noi

Suntem Exclusive Bride  Salon si suntem  mandri sa va prezentam o gama diversificata de rochii de mireasa si rochii de seara de o calitate deosebita.

Aveti nevoie de o rochie pentru un eveniment special, doriti sa straluciti si sa dobanditi eleganta si rafinament printr-o rochie aleasa? Va intrebati daca nu cumva prietena d-voastra va aparea in aceeasi rochie?

Noi ne-am gandit la toate acestea si venim in intampinarea dumneavoastra.
Va oferim o gama larga de  modele, rochii de gala, rochii pentru tinerele domnisoare, costume de dama elegante in combinatii de alb si negru precum si toate culorile dorite.
Accesand acest site, veti descoperi cele mai reusite fotografii cu rochii de mireasa,  cu rochii de seara, prezentate de cele mai frumoase modele.

 

Vizitati salonul nostru si veti constata cu surprindere, ca  rochiile noastre arata mult mai bine in realitate decat in imagini.
La Salonul Exclusive Bride, veti gasi colectiile de rochii de mireasa si rochii de gala ale brandurilor americane si italiene Enzoani, Blue by Enzoani, Love by Enzoani si Venus Bridal si altii.

Exclusive Bride Salon si-a castigat renumele in ultimii ani, devenind un brand cu traditie. Prietenele mireselor noastre ne-au confirmat acest fapt, devenind la randul lor, miresele noastre. Toate ne raman alaturi imbracand si rochii de gala la urmatoarele evenimente frumoase. Astazi Exclusive Bride  are un nou look modern si o orientare si strategie catre piata, catre clientul final, bazata pe experienta dobandita in timp dar si pe nevoile si orientarea de azi a clientului.

Astfel, atat in salonul nostru Exclusive Bride, cat si in saloanele partenere, gasiti in stoc o varietate de rochii atent selectionate de catre designerii nostri dar si o multitudine de accesorii. Intrucat suntem activi si participam an de an la fiecare lansare de colectie (Amsterdam, Milano, Newport Beach- CA), luam decizii si comandam pe loc, pentru dumneavoastra, cele mai deosebite rochii  prezentate.

Asadar, rochia potrivita pentru dumneavoastra, va asteapta! Nu trebuie decat sa veniti sa o probati.

Desigur, daca nu o gasiti in stoc, o putem comanda. Comenzile dureaza insa, de aceea trebuie sa va grabiti sa ne vizitati, pentru a avea rochia la momentul dorit.

Tot ce aveti de facut dupa ce ati vizionat modelele din site-ul nostru si v-ati facut o idee despre ce ati dori, este sa sunati la noi pentru o programare la proba. Odata ce ajungeti la proba, totul o sa vi se para mult mai simplu, caci ne pricepem sa va oferim rochia potrivita. Tot noi, ne ocupam sa facem retusurile necesare pentru ca rochia sa va imbrace perfect.

Puteti alege o rochie de mireasa eleganta, o rochie cu atitudine, rochie simpla sau rochie sofisticata.
Rochie de mireasa romantica, stilul printesa, stilul imperial, cel sirena sau stilul A-line.

Nu trebuie decat sa indrazniti!

Cu drag,

Perssy & Echipa Exclusive Bride Salon